maanantai 22. maaliskuuta 2010

Haasteet

Pikkuisen nolona lähden vastaamaan haasteisiin jotka Titta on saanut jo aikaa sitten. Mutta ennätin kuitenkin ennen lumien sulamista! Viimein löysin kuvat joilla halusin vastata haasteisiin. ( kuvat on ollut sulassa sekamelskassa koneella, viikonloppuna viimein sain ne järjesteltyä )
Toisena haastajana Onninmaan Tiukunen  ja toisena Sonyn oma Hilmuri. Koska haasteita on kaksi aion vastata kahdella kuvalla.


Eli haaste kuuluu näin:

Etsi kaunein talvikuva mikä on otettu koirasi ensimmäisenä tai toisena talvena. Laita se blogiisi ja kerro tunnelmia noilta ajoilta. Heitä kuvahaaste eteenpäin seuraaville viidelle koiralle joilla on blogi.

Ensimmäisenä kuva Titan ensimmäseltä talvelta. Se muutti meille helmikuun ensimmäisenä päivänä, tässä kuvassa on ollut meillä vasta vähän aikaa. Ollaan tultu moikkaamaan Äitiä,


sisko Lulua ja iso-veikkoja Jullea ja Rölliä. Jännä on ollut Titalle aina se tärkein asia maailmassa. Jännä kärsivällisesti aina otti vastaan Titan ylitsepursuavat huomionosoitukset. Silti aina yhtä onnellisena se lähti meidän kanssa takaisin kotiin. Tuona talvena kävimme usein Uman luona koskapa välimatka oli vain 15 min autolla. Tämä oli se talvi jolloin tutustuin Umaan ja tästä alkoi aika jolloin sain oppia paljon niin eläimistä, ihmisistä kuin yleismaallisistakin asioista. Tulen olemaan aina kiitollinen siitä että sain tuntea Uman tämän lyhyen ajan. Terkkuja!


Toinen kuva toiselta talvelta ja sen nimi on pukki kaalimaan vartijana. Inka ja Tuuli on rakentanut päivällä takapihalle lumiukon porkkananenineen kaikkineen.


Ja koska Titta on ollut aina suuri kulinaristi se päätti käyttää tilaisuutensa hyväksi ja syödä nenän parempiin suihin.


Heitämme haasteen eteenpäin seuraaville koirille:

4 kommenttia:

  1. Ihanaa kun teilläkin on nyt oma blogi!!!
    Ja voi miten kaunis on Jullen lapsi - ihan surku ettei Uma ehtinyt nähdä näitä rakkauden hedelmiä.
    Tai no toisaalta, mistäs me tiedetään näkeekö Uma niitä vaikka ihan joka hetki. Ainakin hän on vahvasti läsnä ihan joka päivässä.
    Terveisiä Titta the Onninenkelille ja ihanan suloiselle Hertalle! <3

    VastaaPoista
  2. Hiphei haaste lennähti tänne takaisin, käys katsomassa! :-)

    VastaaPoista
  3. Hih! Hauska haaste! "tarkkiksen" ope lähtee kaivelemaan....

    VastaaPoista
  4. Ihana lukea mukavia muisteluita Umanomista!
    Titta tavattiin Uman luona pari kertaa Hilman ollessa pieni,naskalihampainen riiviö:-)
    Titta oli aina niin rauhallinen ja ihana.Olisi kiva nähdä Titta pitkästä aikaa ja myös teidän uusi tulokas Hertta.Jos tulette joskus Helsinkiin päin ja tapaaminen kiinnostaisi niin ottakaa yhteyttä!
    Ihana tuo kuva Titasta porkkana varkaissa.Laittakaa uusia kuvia Titasta ja Hertasta,vaavi on varmaan kovasti kasvanut!
    Terkuin,Krista ja Hilma

    VastaaPoista