maanantai 19. huhtikuuta 2010

Tyttöjen juttuja


Inkan pitkäaikainen haave on ollut päästä Titan kanssa Agilityyn. Pitkäaikaisella meinaan sitä että melkein 12 vuotiaan elämästä neljäsosa on mennyt haaveillessa. Launataina 17.4. oli KouvolanSeudunSeurakoiraKerhon järjestämä pääsykoe Agilityn alkeiskurssille. Pääsykokeisiin otettiin 30 ensin ilmottautunutta joista 15 eniten pisteitä saanut pääsisi kurssille.


Tässä vielä odotellaan kokeen alkamista. Inka ja Titta ihan rauhallisina, minua pikkuisen jännitti tyttöjen puolesta. Jännitin, pystyisinkö olemaan hiljaa, jakamatta neuvoja. Pystyin. Jännitin, keskittyisikö Titta Inkaan vai etsisikö minua katseellaan. Ei etsinyt. Turhaan jännitin, tyttöjen yhteistyö oli saumatonta.

Ensimmäisenä tehtävänä oli jättää koira paikalle, kulkea koirakujan (kuusi koirakkoa molemmin puolin) läpi ja kutsua koira luokse. Nappisuoritus!

Toinen oli seuraamistehtävä, seuraa, istu, käännös, seuraa, täyskäännös, juoksu, käännös, seuraa ja siinä se, taas nappi!

Vielä haastattelu ja sitten vain odottelua että kaikki saivat osiot suoritettua ja järjestäjät pisteet laskettua.


Odotellaan...Titta on siitä hauska että se jaksaa odotella ihan rauhassa, ihan muutaman kerran se kommentoi että tylsää...
Tyttöjen juttujaHymy herkässä! Uusi haaste edessä, koirakon yhteistyö arvioitiin niin sujuvaksi että pääsylippu Agin alkeiskurssille on taskussa. Tästä se varsinainen koitos alkaa ja yhteistyö syvenee ja varmasti joutuu myös koetukselle. Onnea matkaan!

6 kommenttia:

 1. Paljon onnea alkavalle uralle! Ihan mahtavaa! :) Peppikin lähettää siskolle iloiset kippuraiset terveiset!

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon hyvin menneestä pääsykokeesta :)! Paljon iloisia ja antoisia treenejä tytöille, sekä sopivassa määrin haasteita ja onnistumisia! - mari&buda&anni

  VastaaPoista
 3. Paljon Onnea Titalle ja Inkalle!
  Tosi hieno juttu!Tsemppiä mukavaan harrastukseen.
  T:Krista ja Hilma

  VastaaPoista
 4. Huisin paljon onnea alkavalle agilityuralle!
  Terv. Milla & Tulikäpälät

  VastaaPoista
 5. Se on siinä helppoa kun osaa Hyvä Inka ja Titta
  terveisin Kenovaari

  VastaaPoista
 6. Inka ja Titta osaavat jo paljon kaikkea!

  Terv, tuuli

  VastaaPoista